Friss topikok

  • coveiro: Gratulálok! [Mindkettőnknek - valahogy az én vizsgám is aznapra esett. :-)] Tetszik a derűlátáso... (2012.02.20. 15:26) Öröm a köbön
  • szAida: Köszönöm a szavakat, kedves Péter! (2011.12.16. 22:01) Tévképzetek?
  • Szultán.bp: Kedves Aida! Igazán nincs mit! :-) Nem "idegen", csak ismeretlen. Elnézésedet kérem, illetlen vol... (2011.10.19. 21:42) Valaki öleljen már meg!

HTML

Aida őszinte blogja

Miről szól ez a blog? Mindenről. Érzésekről, vágyakról, gondolatokról. Őszintén. Nem szeretem a hazugságokat, az áltatást, a szerepjátszást. Legfőképpen a magam kedvéért írom, hogy én jobban érezzem magam az írás által. "Kikiáltsam" bánatom, örömöm vagy azt a gondolatot, ami épp foglalkoztat.

2007.08.27. 13:49 szAida

Emlékek

Régi emlékek lassan homályba vesznek. Ez annyira szomorú. A régi idők szép eseményei, jó élményei szépen lassan elkopnak, az emlékek már nem élnek úgy bennünk, hogy teljes valójukban felidézhessük. Egy – egy régi zene, egy – egy szó adhat nekünk erőt az emlékezésre. E nélkül a dolgok sötét verembe zuhannak és elfelejtjük őket, csak a jelen eseményeivel törődünk. Pedig emlékezni jó. Bár ez attól is függ, hogy ezt hogyan tesszük. Mert ha csak arra gondolunk, hogy de szép is volt akkor, most meg milyen rossz, akkor ez csak lehangol. De emlékezhetünk örömmel is, nem összehasonlítva a jelennel. Bármit elvehetnek tőlünk, de az emlékeinket soha. Akkor mi miért dobjuk el magunktól? 2005-01-05

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szaida.blog.hu/api/trackback/id/tr47150246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fante 2007.10.21. 00:43:52

Nem pont ehhez a gomdolatmenethez, hanem a blog tartalmához. Mélyen elgondolkodtató az a finom öszinteség amivel a lelked rezdülésit adod ki magadból. Testiségeket versenyeztető oldalról jutottam el egy lélekhezk. Contrasztos hangulati változáspkkal, de még véletkenül se csapongva áőt a pozitívumok oldalára.
süti beállítások módosítása