Friss topikok

  • coveiro: Gratulálok! [Mindkettőnknek - valahogy az én vizsgám is aznapra esett. :-)] Tetszik a derűlátáso... (2012.02.20. 15:26) Öröm a köbön
  • szAida: Köszönöm a szavakat, kedves Péter! (2011.12.16. 22:01) Tévképzetek?
  • Szultán.bp: Kedves Aida! Igazán nincs mit! :-) Nem "idegen", csak ismeretlen. Elnézésedet kérem, illetlen vol... (2011.10.19. 21:42) Valaki öleljen már meg!

HTML

Aida őszinte blogja

Miről szól ez a blog? Mindenről. Érzésekről, vágyakról, gondolatokról. Őszintén. Nem szeretem a hazugságokat, az áltatást, a szerepjátszást. Legfőképpen a magam kedvéért írom, hogy én jobban érezzem magam az írás által. "Kikiáltsam" bánatom, örömöm vagy azt a gondolatot, ami épp foglalkoztat.

2007.05.19. 10:11 szAida

Elakadtam

Nagyon rosszul érzem magam jelen pillanatban. Muszáj írnom. Ez segít ilyenkor. Nem fizikailag vagyok rosszul. Lelkileg. Nem tudom mi a helyes. Mit is kéne csinálnom, hol a helyem. Néha teljesen biztos vagyok benne, miért vagyok a földön, és hogy mit csináljak, mivel kell, hogy foglalkozzak. Aztán elbizonytalanodok. Vannak nagyon bonyolult emberek. Néha magamat sem értem, és van olyan személy, akit szintén nem értek. „Kiismertem: Kiismerhetetlen.” Ez a jó öreg: a kivétel erősíti a szabályt típusú kis idézet nagyon idevág. Irigylem azokat az embereket, akik képesek lekötni magukat és hosszú ideig együtt lenni valakivel. Több, mint 2 éves kapcsolatban már igen sok közös emlék és élmény van jelen. Olyankor már talán az is segít életben tartani a kapcsolatot. Rengeteg dolgot csináltak együtt. És ha jön egy harmadik, ő hozhat újat, de annyi szép dolgot, közös emlékeket természetesen nem. És ezért ő nem „biztonságos”. Hisz a jól megszokott régi kapcsolatban az ember tudja hol a helye, mit csinál, mi fog jönni, mik történtek eddig velük. Viszont ha ezután kell „váltson” a másik személyben is a régit keresi. Hiába képes meglátni a lehetőségeket, amit az új hoz, mégis csak ragaszkodik a régi dolgokhoz. Ez az ember biztonságkereső algoritmusa, ami magától lefut bennünk. Egyes emberekben sokszor, és erősen befolyásolva őt, másoknál észrevehetetlen. Nagyon egyedül érzem magam jelen pillanatban. Igazából nem is tudom mikor éreztem magam ennyire magányosnak. Szerintem még soha. Nem tudom mi ütött belém. Zajlik az élet. Úgy érzem, elszalad mellettem. Mintha nem tudnám megragadni a pillanatot. A jelenlegi érzésemről egy jelenet jut eszembe: Állok egy tér közepén, kívülről látom magam. Körülöttem az emberek jönnek – mennek, mintha gyorsított felvételt néznék. Én meg csak ott állok, és nem tudok bekapcsolódni a „forgalomba”. Kívülállónak érzem magam. Nem tudom irányítani a dolgokat. Elakadtam.
2006-06-15

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szaida.blog.hu/api/trackback/id/tr4283667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.05.19. 16:51:56

Túl vagy egy szakításon. Nem könnyű. Azt mondják az "idő" mindent megold. Aztán majd csak egy szép emlék lesz. Fel a fejjel. Hidd el a helyed ott van a "forgalomban", indulj el bátran.

Üdv: Zé

Aida 2007.05.19. 17:33:55

Köszönöm a kommentet, de az az igazság, hogy ez most nem talált. Ha a saját több mint 2 éves kapcsolatomról beszéltem volna, akkor nem kezdem ezzel: "Irigylem azokat az embereket, akik képesek lekötni magukat és hosszú ideig együtt lenni valakivel." :) Ezt a kis írást más ihlette. Ettől függetlenül még egyszer köszi! :)

Volkov 2007.05.19. 20:58:36

Hm, furi iet olvasni, hisz bár csak egy kicsit is, de amennyire ismerlek és látom, mindent kipróbálsz amit lehet, semmit sem szalasztasz el, éled az életed, szerintem te nagyon is benne vagy abban a forgalomban. Szerintem :)
süti beállítások módosítása