Friss topikok

  • coveiro: Gratulálok! [Mindkettőnknek - valahogy az én vizsgám is aznapra esett. :-)] Tetszik a derűlátáso... (2012.02.20. 15:26) Öröm a köbön
  • szAida: Köszönöm a szavakat, kedves Péter! (2011.12.16. 22:01) Tévképzetek?
  • Szultán.bp: Kedves Aida! Igazán nincs mit! :-) Nem "idegen", csak ismeretlen. Elnézésedet kérem, illetlen vol... (2011.10.19. 21:42) Valaki öleljen már meg!

HTML

Aida őszinte blogja

Miről szól ez a blog? Mindenről. Érzésekről, vágyakról, gondolatokról. Őszintén. Nem szeretem a hazugságokat, az áltatást, a szerepjátszást. Legfőképpen a magam kedvéért írom, hogy én jobban érezzem magam az írás által. "Kikiáltsam" bánatom, örömöm vagy azt a gondolatot, ami épp foglalkoztat.

2007.05.11. 05:29 szAida

Éjszakai szenvedés

Ez az első webnapló bejegyzésem. :) Meglátjuk, hogy mennyire fog tetszeni a dolog. Sajnos ez az első bejegyzés nem köthető szép vagy jó dologhoz. Éjszaka van. Illetve most már hajnal. Tegnap volt egy motorbalesetem. Na semmi komoly, rutin pályán gyök2 sebességgel estem, a baj csak az hogy dőléskor a bal lábam a 200 kilós CB400 alatt maradt. A baleset úgy történt, hogy alapjáraton pörgött a motor épp a 8as kanyart csinálgattam, amikor véletlenül ráhúztam a gázkarra, a motor megugrott, én meg a kezdők reflexével behúztam a kéziféket, ami ugye kanyarban nem szerencsés egy ekkora motorral. Minden kezdőnek ajánlom, nyomja el magában ezeket a reflexeket! :) Mentők vittek el a pályáról, mert nem tudtam lábra állni. Megröngeneztek a kórházban, kiderült, hogy nincs baj, csak egy kis zúzódás. Örültem is, gondoltam akkor szombaton simán megcsinálom a rutin vizsgát. Azonban most éjszaka 4 órakkor felébredtem, hogy iszonyatosan fáj a lábam. Akkorára dagadt, mint egy jól megérett sárgadinnye. Nem szép látvány és sajnos nagyon nem kellemes.
Azért kezdtem el most ezt írni, mert nagyon egyedül éreztem magam a fájdalmammal. Gondoltam, ha kiírhatom magamból, akkor jobban fogom magam érezni. Kicsit olyan, mintha nem lennék egyedül. :)
Azt hiszem, most, hogy panaszkodtam egy sort, ledőlök és megpróbálok aludni, mert most már a fájdalomcsillapító is kezd hatni és ki kell használni az időt, amíg a fájdalom tűrhető keretek között marad.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szaida.blog.hu/api/trackback/id/tr9273994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

András 2007.05.11. 15:39:01

Szegény...
jobbulást

és ez legyen a legnagyobb esésed motorral :)

Gáborka 2007.06.03. 17:11:00

Igen egy alap hibát követtél el első féket ilyenkor SOHA! :) Bekell tartani lépcsőket és akkor ilyen nem fordul elő ezt már egy robogón megtanulja az ember hogy elsőféket mikor lehet és mikor nem lehet használni. Olvasva a beírásaid szerintem túl szomorúak.. de jó úton haladsz.. Ha meglesz a jogsid és a motorod biztos vagyok benne hogy boldog ember leszel. A motorozás boldoggá tesz, és szabaddá! Ezt csak az fogja elhinni vagy megérteni aki csinálja is és áttudja adni magát a motornak és az utazásnak:) Sok sikert a moci szerzéshez és a jogsihoz. JAhh amugy nem értem egy ilyen lány előtt miféle akadályok lehetnének..:)
süti beállítások módosítása